Dennis Carty kiest voor jongeren. Tenslotte: een andere tijd vraagt om een andere keuze

Kiezen voor een andere werkkring of zelfs een heel andere loopbaan, gaat niet zomaar. Meestal zijn er bepaalde achtergronden die de basis vormen voor zo'n ingrijpende keuze. Dennis Carty was lasser en later commercieel accountmanager. Nu leidt hij een pop-band en heeft hij tevens het besluit genomen om jongeren te begeleiden, die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Het hoe en waarom van zijn keuze ziet u in dit filmpje.

Voor CV en aanvullende informatie: dlcarty@gmail.com

Dr. Ir. Eppo Bolhuis: ervaren bestuurder en adviseur

In het filmpje van Eppo Bolhuis maakt u kennis met een man die zijn sporen op het vlak van publiek/private samenwerking verdiend heeft. Na zijn studie tot landbouwkundig ingenieur en promotie tot doctor in de economie, is hij lid van de Tweede Kamer (PvdA) geweest en heeft hij verschillende directiefuncties bekleed (o.a. Directeur Koninklijke Nederlandse Zuivelbond FNZ, Directeur Campina en Algemeen Directeur Unie van Waterschappen). Eppo Bolhuis is een doelgerichte analyticus, met een voorliefde voor praktische oplossingen. Het videofragment spreekt boekdelen en maakt een verdere introductie overbodig.

Voor CV en aanvullende informatie: eppobolhuis@gmail.com

Michael Bernsen: ondernemer

Een niet alledaagse loopbaan heeft Michael Bernsen ontwikkeld tot een ervaren ondernemer met een drang tot onderzoeken en samenwerken. Initiatieven nemen, kansen zien en verder ontwikkelen zitten hem in het bloed en laten hem verder kijken dan de Nederlandse grenzen. Michael richt zich op nieuwe prospects en licht dat toe in dit filmpje.

Voor CV en andere aanvullende informatie: mhbernsen@gmail.com

Video Personal Branding & Video Jobfinding

Met Video Personal Branding & Video Jobfinding geven we u de mogelijkheid om via onze site te communiceren met opdrachtgevers, werkgevers en geïnteresseerde mensen uit uw netwerk.

Een door u verstuurde uitnodiging via email, met daarin ons webadres en wachtwoord, geven geïnteresseerden de mogelijkheid om te kijken naar een videoclip met een persoonlijke boodschap. Video Personal Branding & Video Jobfinding vormen een eerste visuele kennismaking in een nieuwe professionele arbeidsrelatie.

  1. Kies de video
  2. Voer wachtwoord in
  3. Start het filmpje