Wandelend in gesprek langs ...

Door te wandelen verbind je je met de omgeving en maak je makkelijk contact met anderen.

Vanuit die gedachte zijn we samen met Ben Beurskens (Beurskens training en advies) begonnen om kleinschalige wandelingen te organiseren voor mensen uit onze netwerken. We noemen het "Wandelend in gesprek langs...", omdat we denken dat wandelen bij uitstek een activiteit is waarbij je op een ongedwongen manier anderen kunt leren kennen. Die aanname blijkt te kloppen.

Zo zijn we met een klein groepje mensen in 2009 gestart in Pieterburen (N-Groningen) en lopen we uiteindelijk naar de Pieterberg in de buurt van Maastricht. In de loop van de tijd heeft het aantal belangstellenden zich uitgebreid. Er zijn mensen die voor één dag meewandelen en soms zijn er mensen die voor een weekendje intekenen. Op deze manier is er een los-vaste groep ontstaan. Allemaal zijn ze gericht op de wandeling en het contact met elkaar. Onder het motto: Niet de prestatie telt, maar het plezier.

Als het je leuk lijkt om mee te wandelen, dan nodigen we je graag uit om dat te doen. In de eerste helft van 2012 lopen we de laatste etappe van het Pieterpad en twee etappes van het Marskramerpad. Als je je opgeeft ontvang je één week voorafgaand aan de wandeling een definitieve uitnodiging met daarin de details. We zeggen iets over: route, afstand (± 20 km), tijden, ontmoetingsplaatsen, voeding en transport. De wandeling zelf is kostenloos, daarnaast delen we de kosten van koffie/lunch. Als je besluit om te overnachten, dan komen daar separaat de kosten van een diner en hotel/pension bij.

De geplande data voor "Wandelend in gesprek langs..." zijn op:

  • 20/21/22 april - laatste etappe Pieterpad (Zuid-Limburg)
  • 9/10 junil - eerste etappe Marskramerpad (vanaf Bad Bentheim)

Opgeven doe je door een e-mailtje te sturen naar: Ton Constandse contact1@xs4all.nl

We vinden het erg leuk om je op deze manier te ontmoeten en zo actief iets te doen aan het ‘warm’ houden van contacten.