Dineer & Creëer

Schuif je gezellig aan en eet je mee?
                                                           
Met Dineer en Creëer  doen we iets dat ons na aan het hart ligt: contact maken tussen mensen in een sfeer die uitnodigend is en inspirerend werkt.  In ons leven en bij ons werk maken we dagelijks kennis met leuke, boeiende en soms intrigerende mensen. Ze laten een indruk achter, vertellen verhalen die boeien en zijn daarom voor ons en anderen inspirerend. Wij dachten dat het leuk is om die mensen bij ons thuis uit te nodigen voor een diner en ze aan elkaar voor te stellen. Zou je het leuk vinden om mee te doen en aan te schuiven?

Hoe werkt het:
Wij sturen 2 keer per jaar een  Dineer en Creëer uitnodiging aan een groep mensen uit ons netwerk. Ze geven aan of ze belangstelling hebben en voor welke avonden ze willen inschrijven. Vervolgens maken wij een selectie uit de lijstjes met potentiele dinergasten. We zoeken naar twee mannen en twee vrouwen die elkaar nog niet kennen en waarvan wij vinden dat ze een goede combinatie zullen vormen. We nodigen vervolgens die mensen uit en sturen ze tevens een korte beschrijving van de mensen die ze op de D&C-avond zullen ontmoeten. De mensen die niet door ons zijn ‘gekozen’ hebben een voorkeur bij de eerst volgende avond waarvoor ze zich aanmelden.

D&C-avonden:
Dineer & Creëer zal in de eerste helft van 2012 plaatsvinden op: 23 maart, 20 april en 8 juni. Als je belangstelling hebt geef je dan op. We sturen je dan de planningsdata voor het komende half jaar en we kunnen je benaderen als er in de bestaande planning een deelnemer uitvalt.

Opgeven doe je door een email te sturen naar: henrietteconstandse@xs4all.nl

Omdat we het leuk vinden om het contact met ons netwerk op deze manier vorm te geven en te onderhouden, zijn er aan de avond geen kosten verbonden.

We zouden het erg op prijs stellen om je dit najaar bij ons aan tafel weer te ontmoeten.