Contact Training Advies Coaching is een klein bureau met een hechte groep klanten. Ons werk richt zich op thema’s die zich binnen het brede veld van de integrale psychologie en communicatie voordoen. Vanuit een organische visie richten we ons vooral op samenwerkings- en organisatie-ontwikkelvraagstukken.  Leiderschaps- en teamontwikkeling zijn onderwerpen waarvoor we veel gevraagd worden.

Door te werken met wat er zich in het moment aandient hebben onze trainingen, workshops en coachingstrajecten een wat afwijkend karakter. We dagen graag uit, confronteren soms en verwachten inzicht te ontwikkelen door de deelnemers een andere manier van werken te laten ervaren.

De metafoor, het verhaal dat staat voor het kernthema, is steeds weer leidend en helpt om onderwerpen vanuit een ander perspectief te belichten. Samen met de deelnemer(s) maken we het verhaal door te ervaren wat ons verbind met de ander en met ons zelf. Zo heeft leiderschap veel te maken met contact, met inspireren en met het leiden van anderen in onbekende gebieden.

In werkelijk contact kan samenwerking en gemeenschappelijke groei een nieuwe impuls krijgen als we de kwaliteiten van anderen herkennen, elkaar durven aan te spreken en merken dat we er niet alleen voor staan.

Aandachtsgebieden: